ONDA ANINGAR

Uppföljaren till En chans på miljonen finns ute från den 5 oktober 2022.

Finns att köpa hos alla nätbokhandlare. Endast som Ebok. 

Dean och Wally Thornburg rånar banken i Silvertown, några väktare dör under rånet. Bröderna gör allt för att hålla sig undan polisen. Vinsterna blir enorma om de lyckas. De frestas att planera för ännu en stöt. Det finns ännu mer pengar att hämta. 

Utredaren Jimmy Banks jobbar hårt för att sätta dit de skyldiga rånarna. Ska han lyckas? Hans misstankar stärks efter ett fynd. Han är själv övertygad om deras skuld. Men har han bevis nog?

Ginos Bar. Här samlas folk för att prata, dricka och äta gott. Jukeboxen spelar gammal god 50-60-tals musik. Det är här man löser världsproblemen. En lugn och trevlig oas i allt kaos runtomkring.

Greg Wader, polischefen har ansvar för att de anställda gör  sitt jobb, men alla gör inte som han säger. Några poliser befinner sig på fel sida om lagen. 

Evan Kingsley, skadereglerare på det stora försäkringsbolaget. Hans bilfärd den där kvällen blir inte alls som han hoppats...

Joe Forelli, en ung medlem i den lokala maffian. Han får ett erbjudande han inte kan tacka nej till av Bossen. Ett farligt uppdrag. Kravet är att han ska hålla sig undan från polisen efteråt. Klarar han det?

John Pluzk jobbar fortfarande kvar som polis. Hans hårda arbete mot de kriminella går inte som han hoppats...

Han bevittnar ett bankrån och får i uppdrag att köra de gripna rånarna till polisstationen några mil bort. 

De kommer inte fram till stationen...

Screenshot_20220904_092536.jpg
Screenshot_20221113_155613_Outlook_1.jpg

 

 

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)